BuildBetterTeams Nederland

Wat stress in een team veroorzaakt?

42 procent van de ondervraagden hebben in het verleden hun baan verlaten vanwege slechte teamervaringen. Hoge stress betekent een hoog verloop: 63% van de ondervraagden denkt dat hun werkplezier zou verbeteren als hun collega’s betere teamgenoten waren. 

BuildBetterTeams Nederland

Dat komt omdat de helft van de ondervraagden ons vertelt dat het werken met moeilijke teamleden hen de meeste stress op het werk bezorgt. In feite leidden slechte teamervaringen tot een volledige 4 van de 

10 mensen die hun baan verlaten.

Dit laat glashelder zien wat er gebeurt als de bouwstenen van organisaties -teams- niet werken. En het betekent dat effectief samenwerken nu belangrijker is dan ooit. Organisaties moeten deze communicatie vaardigheidskloof aanpakken om toptalent en concurrentievoordeel aan te trekken en te behouden.

Buildbetterteams.nl Mensen die samenwerken

Krijg inzicht in hoe het team denkt over het kunnen omgaan met conflicten. Klik op onderstaande knop voor een gratis team assessment.

Een blik op het dynamische karakter van teams op de huidige werkplek op basis van inzichten van meer dan 20.000 medewerkers.

BuildBetterTeams Nederland

Eikenlaan 2
8051BD, Hattem
Netherlands

Tel: 06-46635255

Let op! Een bezoek is enkel mogelijk op afspraak en is op de trainingslocatie.

KvK: 05061569
BTW-nr. NL8116.47.407.B01
Bank: INGB0009608636
T.n.v.: BuildBetterTeams

[activecampaign]

Doe-het-zelf assessments Lencioni, Belbin, 16 PF Big Five BuildBetterTeams