BuildBetterTeams Nederland

De specialist die we zoeken

BuildBetterTeams is op zoek naar een teamcoach die met ons wil samenwerken om BBT te laten doorgroeien naar 300 assessments per maand.

Samenwerken aan het creëren van High Performing Teams

Ben jij de teamcoach die we zoeken? BuildBetterTeams is op zoek naar een teamcoach die met ons samen willen werken aan High Performing Teams.

Maak jij als teamcoach nog geen gebruik van team assessments van BBT? Dan wordt dat eens de hoogste tijd! Want BuildBetterTeams staat voor samenwerken op een veilige, duurzame manier. Het is nu de tijd voor een oplossing die gelijkwaardig, mild en vriendelijk is.

Hoe ziet een samenwerking met ons eruit? 

We kennen elkaar nog niet zo goed. Maar we willen graag de kans krijgen om je beter te leren kennen. In onze ogen is dat waar een goede samenwerking mee begint.

Vertrouwen, en een product waar we beiden achter kunnen staan. Daarom zouden we je graag uit willen nodigen voor een gesprekje met ons. Vul onderaan deze pagina ons contactformulier in, dan kunnen we dit zo snel mogelijk plannen!

Het beste resultaat voor onze teamleiders

Door onze kennis van assessments en jouw kennis van teamcoaching met elkaar te combineren helpen we nóg meer teams met een betere samenwerking . We vinden het daarom ook belangrijk dat onze visies overeenkomen.

BuildBetterTeams gelooft in het vinden van de weg van de minste weerstand een natuurlijke aanpak voor een betere samenwerking. Met als driver gelijkwaardigheid tussen teamleden na te streven.

Wat kun je van ons verwachten?

We denken graag met je mee over mogelijke toepassingen van team assessments in jouw programma. Bijvoorbeeld informatie, tips en advies omtrent het gebruik van onze producten. Al deze informatie kun jij doorgeven en gebruiken in je trainingen, cursussen of consults.

Wij kunnen op onze beurt jouw verhaal en contactgegevens delen op onze kanalen en gebruik maken van jouw kennis over teamcoaching.

Dat kan zijn in de vorm van artikelen, video’s, blogs, boeken, ppt’s etc.

BuildBetterTeams Assessment Nederland
BuilBetterTeams.nl

Ben jij ook al enthousiast geworden? Neem snel contact met ons op!

0
Teamcoaches met succes aangesloten
0 +
Teamleden direct geholpen met samenwerken
0
Euro gemiddeld uitgekeerd aan onze partners

BuildBetterTeams x Teamcoach: Wat verwachten we van jou?

 

Ben jij de teamcoach die BuildBetterTeams met ons op de kaart gaat zetten? Met jouw ervaring en kennis op het gebied van teaming creëren we een enorm draagvlak om potentiële teamleiders te helpen aan een betere samenwerking.

 

We zien graag dat jij als teamcoach het gebruik van team assessments opneemt in je coaching. Daarnaast zien we graag dat je open staat voor het creëren van nieuwe content. Denk hierbij aan het maken van blogs, posts op social media het beantwoorden van vragen van onze teamleiders en het opnemen van video’s waarin je praat over tips en tricks met betrekking tot samenwerken en teamcoaching. 

 

Als laatste zijn we bezig met het opzetten van een heuse teamcoaching vraagbaak. Dit wordt een platform waarop teamleiders kunnen leren over samenwerken door middel van cursussen en vragen kunnen stellen aan professionals. Aan jouw dus! We verwachten dus dat je ook voor dit platform meewerkt aan (video) content en het beantwoorden van vragen in deze community.

Het verdienmodel is veelvuldig:
1. Je eigen teamcoaching, met betrouwbare assessments.
2. Het deel van de assessment opbrengst.
3. (Meewerken aan) Certificerings-training.
4. (Meewerken aan) Assessments workshops.
5. Een platform met je eigen podium.
6. Actief geïnspireerd worden door een gedegen en enthousiast team. 

Belangrijkste punten voor jou

Werk samen met ons aan een betere samenwerking op deze wereld!

 

Sta aan de voorkant van een gloednieuwe teamcoaching-community!

 

Maak samen met ons leuke, informatieve content.

Maak gebruik van ons podium om jouw verhaal als teamcoach te delen.

 

Ontvang veel support en uitleg over het gebruik van team assessments

Jouw voordelen als teamcoach

Persoonlijke interessante commissie​

Afhankelijk van jouw branche en ervaring bieden wij gepaste commissies aan

High Performing Teams creëren

We delen graag onze kennis en visie om anderen te helpen aan een betere teamcoaching methodiek

Maandelijkse uitbetaling​

Afhankelijk van jouw inzet krijg je iedere maand een mooie uitbetaling voor jouw inzet en verdiensten​

Team Assessments​

Ontvang een aantal team assessments die jij zelf eerst mag testen zodat ook jij volledig achter BuildBetterTeams zult staan.​

Persoonlijk dashboard​

Krijg toegang tot een super overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard​

Binnen 48 uur klaar​

Binnen no-time staat jouw programma met persoonlijk codes direct klaar voor gebruik!​

Enthousiast en benieuwd naar een meer serieuze samenwerking?

Stel jezelf aan ons even voor en dan houden we binnenkort een virtuele kopje koffie om te kijken of onze visies goed matchen!

Veel gestelde vragen

Hoe weten jullie dat een verkoop via mij is gemaakt?

U geeft aan ons door welke bedrijf gebruik maakt van een team assessment. Het bedrijf kan kiezen voor een directe betaling aan BuildBetterTeams via iDeal of dat u dat zelf verzorgt.

Besluit een door u binnengebracht bedrijf om zelfstandig bij BuildBetterTeams assessments in te kopen dan blijft de commissie op uw naam staan.

 

Wat is de uitbetaaltermijn?

Elke maand wordt er een uitbetaling gedaan voor vrijgegeven betalingen. Bij iDeal betalingen worden deze na 28 dagen vrijgegeven.

 
Hoeveel kan ik verdienen als partner?

Er zit geen plafond op de inkomsten die u kunt genereren. De commissie die u ontvangt is … Hoe meer teams die u aanlevert, hoe sneller uw inkomsten zullen stijgen. 

 

Wat is de cookie duur?

Wij maken gebruik van een cookieduur van 60 dagen. Wanneer iemand in 60 dagen besluit om gebruik te maken van onze assessments nadat deze door u is opgegeven, dan wordt de commissie toegekend op uw account.

BuildBetterTeams Nederland

Eikenlaan 2
8051BD, Hattem
Netherlands

Tel: 06-46635255

Let op! Een bezoek is enkel mogelijk op afspraak en is op de trainingslocatie.

KvK: 05061569
BTW-nr. NL8116.47.407.B01
Bank: INGB0009608636
T.n.v.: BuildBetterTeams